FA

 EN 

خودرو و قطعات

استفاده از بالابر و رمپ هیدرولیکی در خودروسازی و صنایع وابسته

فرآیند های تولید در یک کارخانه خودروسازی به گونه ای است که تعمیر و نگهداری خط باید در اسرع وقت انجام شود. از آنجایی که برخی تجهیزات این خطوط در ارتفاع قرار دارند، بالابر متحرک نفری می تواند گزینه مناسبی برای دسترسی به آن باشد. همچنین دسترسی به روشنایی، سیستم های اطفاء حریق، دورین ها و تأسیسات مختلف نیازمند بالابر هیدرولیکی ایمن و مطمئن است. 

برای استفاده های روزمره و دسترسی های عمودی ، بالابر سیار آکاردئونی یا بالابر ستونی آلومینیومی گزینه مناسبی می باشد. قیمت این بالابرها مناسب است و در مدل های متنوعی تولید می شود که بسته به نیاز و ارتفاع مورد نظر  ، سرپرست کارخانه می تواند از بین آنها انتخاب نمایند. به طور کلی بالابر آکاردئونی ظرفیت بیشتری داشته و سکوی کار آن بزرگ تر از مدل های آلومینیومی است و برای امور صنعتی توصیه می شود. بالابرهای آلومینیومی ظرفیت کمتری دارند و برای امور خدماتی پیشنهاد می شوند.

چنانچه حجم کار و میزان تأسیسات در ارتفاع زیاد باشد، استفاده از بالابر خودکششی مناسب است. این بالابرها قیمت بالاتری دارند ولی بسیار سریع تر بوده و هنگام کار در ارتفاع نیازی به جک های تثبیت کننده ندارند. بوم لیفت های خودکششی نیز دسترسی افقی ایجاد کرده و می توان از آنها در محیط های داخلی و خارجی استفاده کرد. به کمک قابلیت پل زنی این مدل بالابر متحرک ، دسترسی به نقاط کور  نیز امکان پذیر است.

یکی دیگر از کاربردهای بالابر هیدرولیکی خطوط تولید است. همواره نیاز است تا قطعات سنگینی در خطوط تولید جابجا شوند، به طور مثال قالب های مختلف باید تعویض شوند که وزن بالایی دارند. میز هیدرولیکی می تواند به جابجایی این قطعات سنگین در خط تولید کمک کند. به کمک میز هیدرولیک، اختلاف ارتفاع قسمت های مختلف خط تولید جبران خواهد شد. همچنین با تعبیه ریل برای آن ، امکان حرکت بالابر با بار سنگین در مسیر مشخص وجود دارد.

از  جمله پر کاربرد ترین استفاده های بالابر در یک کارخانه قطعه سازی ، انبارها هستند. چیدمان کالا در قفسه ها، بازرسی های دوره ای ، جابجایی بار  و…. ، همه از  جمله کارهایی است که به کمک بالابر هیدرولیکی ، با ایمنی بالا و سرعت بیشتر انجام خواهد شد. به دلیل آنکه ممکن است وزن برخی قطعات در انبار زیاد باشد، بالابر آکاردئونی سیار توصیه می شود. همچنین با بالابر ثابت باری امکان انتقال بارهای بسیار سنگین به طبقات مختلف وجود دارد. 

اما یکی از چالش های مهم در خودروسازی ها، تخلیه و بارگیری است. بخصوص زمانی که قطعات از گمرک ترخیص شده و باید در مدت زمان کوتاهی ، حجم بالایی از قطعات تخلیه شوند. در این صورت مناسب ترین و استاندارد ترین وسیله ، داک لولر یا همان رمپ هیدرولیکی است. این دستگاه مانند پلی بین سکوی بارگیری و کفی کانتینر ها قرار گرفته و لیفتراک می تواند با عبور از آن ، عملیات تخلیه را با سرعت بالایی (تا ۷ برابر سریع تر) انجام دهد. همچنین داک لیفت ها (بالابر بارگیری) نیز به ایمنی و سرعت تخلیه و بارگیری بار کمک شایانی می کند. 

مشتریان کلایر در صنایع خودروسازی و قطعه سازی