FA

 EN 

نســــــاجـــی

کاربردهای بالابر و داک لولر در صنعت نساجی

صنعت نساجی یکی از قدیمی ترین و در عین حال پر اهمیت ترین صنایع جهان به شمار می آید که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال ، توسعه صنعتی، اقتصادی و اجتماعی کشورها ایفا می کند. این صنعت در ایران نیز قدمتی طولانی دارد. نساجی در میان نیازهای اساسی اقتصادی در درجه ی سوم اهمیت پس از موادغذایی و مسکن قرار دارد. سازه ی سالن های کارخانجات نساجی عموما دارای سقف های بلند هستند و از جمله کاربردهای بالابر در صنایع نساجی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-کنترل و بازرسی تاسیسات (برقی و مکانیکی): عملکرد صحیح و منظم تاسیسات برقی و مکانیکی در این صنعت از اهمیت بالایی برخوردارند و به همین دلیل نیازمند توجه ویژه و بازرسی های دوره ای هستند که با توجه به اجرای بسیاری از این تاسیسات در ارتفاع، بالابر متحرک نقش بسزایی در این امر دارد. استفاده از بوم لیفت ها به اپراتور کمک خواهد کرد تا روی دستگاه های نساجی پل زده و با دسترسی به نقاط مختلف فراهم گردد. 

-تعمیرات و نصب تجهیزات روشنایی: تجهیزات روشنایی از جمله مهترین بخش های صنعت نساجی در ارتفاع هستند و نصب و یا تعویض لامپ در ارتفاع نیازمند یک بالابر هیدرولیکی مناسب است.

-نظافت سطوح حساس از الیاف پنبه ای و گرد و غبار: الیاف مختلف بخصوص پنبه بسیار اشتعال زا هستند و بصورت هفتگی باید از سطوح مختلف (ازجمله مناطق حساس مانند شبکه های برق) زدوده شوند. همچنین گرد و غبار موجود در محیط جلوی نور و روشنایی مناسب جهت کار بهینه را می گیرد و محیط یک کارخانه نساجی باید بصورت مداوم پاکیزه گردد. بالابر ستونی آلومینیومی یک بالابر مقرون به صرفه برای امور خدماتی به حساب می آید.

-دسترسی به قفسه های انبار: در انبار یک کارخانه نساجی دسترسی به برخی قفسه ها توسط سایر ماشین آلات صنعتی از جمله لیفتراک و ریچتراک امکان پذیر (و یا مقرون به صرفه) نیست و وجود یک بالابر هیدرولیکی میتواند این مشکل را به راحتی حل نماید. بالابر آکاردئونی به دلیل سکوی کار بزرگ و ظرفیت بالا برای انبارها گزینه مناسبی به حساب می آید.

-بارگیری و تخلیه بار: از دیگر کاربردهای بالابر هیدرولیکی در صنعت نساجی استفاده به عنوان هم سطح کننده بارانداز (و یا میز بارگیری) جهت تسهیل و تسریع امور بارگیری و تخلیه بار (مواد اولیه و محصول) و همچنین رعایت اصول ارگونومی پرسنل است. همچنین رمپ هیدرولیکی ایمن ترین و سریع ترین راهکار بارگیری و تخلیه به کمک لیفتراک یا پالت بر به حساب می آید.

-جابجایی بار در انبارهای طبقاتی: با افزایش هزینه زمین در شهرک های صنعتی، ساخت انبارهای طبقاتی رو به افزایش است. استفاده از یک بالابر ثابت در این انبارها، جابجایی مواد اولیه و محصول نهایی را به راحتی ممکن می سازد.

-نصب فرش روی رگال: برای نصب فرش روی رگال نیز می توان از بالابر فرش استفاده کرد. در واقع با تجهیز بالابر آکاردئونی به گیره فرش می توان این عملیات را با سرعت و ایمنی بالا انجام داد. 

مشتریان کلایر در صنعت نســــــاجـــی